Als je opgroeit in een huis waarin elk boek over fantasy-werelden gaat, dan ontkom je er niet aan dat je er zelf ook een interesse voor ontwikkelt. Wat is er nu beter dan weg te kunnen dromen in een wereld waar alles mogelijk is?

Dat gevoel dat alles mogelijk is probeer ik heel erg mee te nemen in mijn eigen werken. Ik zie mijzelf namelijk als interdisciplinaire maker. Met muziek, schilderen, schrijven en illustreren ben ik altijd wel bezig en ik hoop ook op deze manier bezig te kunnen blijven. Naast deze vormen van kunst houd ik mij ook bezig met het organiseren van festivals. Zo ben ik een van de bedenkers van het festival Fanarcos, waar fantasy, art en cosplay elk hun eigen plek heeft.

Mijn kunst gaat over mijzelf net zo veel als het gaat over de wereld om ons heen. Ik maak dat waar ik zin in heb – waar ik op dat moment inspiratie voor heb. Het maakt dat ik een grote veelzijdigheid aan producten heb. Van abstracte kunst tot fantasy-art, van illustraties tot huisdecoratie – in mijn webshop vind je authentieke en unieke werken die vol liefde en aandacht gemaakt zijn.